Laatste nieuws

News Items

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

We bieden u niet alleen een fantastische nieuwe website – u kunt zich nu ook inschrijven om al onze nieuwsbrieven en meest actuele aanbiedingen te ontvangen. Vul gewoon onderaan deze pagina uw gegevens in om de meest recente informatie te ontvangen over producten, ontwikkelingen van het bedrijf en veel meer!

Read more

Gloednieuwe Productielijn

Dankzij het aanhoudende internationale success, is Multipanel UK verheugd om de installatie van een vierde productielijn in onze fabriek te mogen aankondigen. We waren de voorbije 12 maanden uitermate succesvol met een toevloed aan nieuwe klanten en distributeurs wereldwijd. Met de installatie van een 4de productielijn zal de fabriek de productie kunnen opdrijven om tegemoet te komen aan de noden van de klant en de leveringstermijnen voor onze producten te verbeteren.

Read more

ALUWALL - Lancering van Antimicrobieel Paneel

Multipanel UK heeft samengewerkt met de antimicrobiële specialisten van BioCote om een van de meest veelzijdige antimicrobiële panelen op de markt te brengen. De PE lakafwerking van ALUWALL omvat het BioCote additief, dat bacteriën, schimmels en zwammen aantoonbaar met tot 99,99% reduceert. ALUWALL maakt gebruik van de Silver Ion-technologie, die de volledige levensduur van het product meegaat en 24 uur per dag en 7 dagen per week actief is. Ga naar onze “Contact”-pagina voor meer informatie.

Read more

Sign & Digital UK Beurs

Multipanel UK zal opnieuw aanwezig zijn op Sign and Digital UK. Dit evenement zal plaatsvinden in het NEC, Birmingham van 12 tot 14 april 2011. U vindt ons bij stand E52.

Read more

Aluflute nu verkrijgbaar

Wij zijn verheugd te melden dat we de eerste Aluflute panelen geproduceerd en naar de VS verscheept hebben. Tot dusver is de feedback uiterst positief!

Read more

Nu op voorraad: 2 meter-panelen

De verkoop van onze panelen van 2 meter breed is gestegen buiten onze verwachtingen. We zijn blij te kunnen aankondigen dat we omwille van het succes besloten hebben om de 2 meter-panelen in onze voorraad op te nemen, ...

Read more

Nieuwsarchief

Nieuwsbrief
Nu inschrijven