24/7 productie bij Multipanel

Na het opstarten van onze grootschalige Britse fabriek is de vraag naar de hoogstaande producten van Alupanel® zo toegenomen dat onze productielijn inmiddels 24 uur per dag, zeven dagen per week actief is.

Het was niet eenvoudig om een fabriek op te starten in het Verenigd Koninkrijk met bijna € 14 miljoen euro aan geavanceerde technologie. Maar met de hulp van internationale experts, leveranciers en klanten hebben we alle problemen opgelost en productie opgeschaald tot 24/7, zodat we nu aan de vraag kunnen voldoen.

Andrew Cock, directeur in het Verenigd Koninkrijk, had het volgende te zeggen: "We zijn onze klanten enorm dankbaar voor hun geduld en begrip tijdens de ingebruikname van onze nieuwe fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Het was een moeilijk en frustrerend proces. Maar dankzij de eindeloze inzet van het Multipanel-team en de loyale support van onze partners behoren de problemen met de productie nu tot het verleden. Ik ben ervan overtuigd dat we binnenkort marktleider zijn als producent van aluminiumcomposiet panelen. Het Verenigd Koninkrijk staat bekend om zijn hoogstaande productie en de locatie van onze fabriek heeft uitstekende voorzieningen voor transport in het Verenigd Koninkrijk en eenvoudige toegang tot het Europese wegen- en havennetwerk: ideaal voor onze wereldwijde distributiebehoeften. Alupanel® is het enige product in zijn klasse dat in het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt. Onze klanten hebben dus toegang tot steeds meer producten en services met een ongeëvenaarde kwaliteit en prijs."

Een van de nieuwe producten gemaakt in het Verenigd Koninkrijk is Alupanel A-Lite®, dat een premium legering voor de buitenkant heeft die beschermt tegen corrosie en bewerking van het product eenvoudig maakt. Beide zijden van het paneel hebben een ultrawitte, matte afwerking die speciaal is ontwikkeld voor het opvallend en intens weergeven van gedrukte kleuren die ook nog eens extralang meegaan.

We hebben AlupanelXT® en AlupanelXTFR® ook toegevoegd aan het aanbod van Alupanel®. Deze kunnen eenvoudig worden gevormd en zijn beschikbaar in allerlei kleuren en afwerkingen die garant staan voor een onbeperkt aantal ontwerpmogelijkheden voor gevels die uniek, innovatief en opvallend zijn.

Andrew Cock voegt hieraan toe: "Klanten die onze fabriek hebben bezocht, waren ontzettend enthousiast. Het is altijd geweldig om bestaande en nieuwe klanten onze productielijn te laten zien. Onze klanten stellen onze oprechtheid op prijs en kunnen altijd een van onze evenementen voor het publiek bezoeken, waarin we vol trots vertellen onze kwaliteitscijfers van 96% binnen de hele fabriek."

Op zoek naar meer informatie over de Alupanel®-producten? Neem contact op met uw sales manager of stuur een e-mail naar enquiries@multipaneluk.co.uk.

Aluminium Coil
Zoeken×