De enige producent van aluminium composiet panelen in het Verenigd Koninkrijk

Britse kwaliteit met wereldwijde faam

Multipanel UK is in 2004 opgericht en heeft de productie van aluminium composiet panelen teruggebracht naar het Verenigd Koninkrijk in 2014. Onze fabriek aan de zuidkust van Engeland gebruikt de meest geavanceerde productie- en logistieke technieken in de industrie. Met een initiële capaciteit om 6.500.000 m2 per jaar te produceren van de hoogste kwaliteit stijve plaatmaterialen, heeft voortdurende investering, inclusief een tweede productielijn, onze jaarlijkse capaciteit vergroot tot 10.000.000 m2.

Met de kwaliteit van de productielijn in Engeland zijn wij trots op de precisie, de stijfheid en de vlakheid van elk paneel dat we in voorraad hebben. We gebruiken de beste Europese grondstoffen en de kwaliteit is gelijkwaardig, zo niet beter, dan soortgelijke producten op de markt. Met onze Engelse engineering zijn wij in staat de beste prijs/kwaliteitsverhouding te realiseren.

Manufactured in the UK
British Made Quality 2

Wereldwijde distributie en internationale service

De voorraad geleverd als u hem nodig hebt

Multipanel UK is nog geen 10 minuten verwijderd van de haven van Dover en binnen 45 minuten zijn wij op het Europese vasteland. In onze kantoren in Engeland spreken wij 15 talen zodat we onze klanten wereldwijd de best mogelijke service kunnen bieden. We maken gebruik van het wereldwijde netwerk van weg-, zee- en luchttransport om onze producten in meer dan 60 landen en over 5 continenten aan onze distributeurs te leveren.

Om klanten in bepaalde continenten optimaler te kunnen bedienen kunnen wij ook in China produceren met dezelfde kwaliteitsstandaarden als die die gehanteerd worden in onze productielijn in het Verenigd Koninkrijk. Een bijkomend logistiek voordeel is dat we ook in de Verenigde Staten voorraden hebben. Voor onze klanten van Alupanel producten betekent dit een mogelijkheid voor snelle verzending binnen 48 uur na het plaatsen van een bestelling. Klanten die ervoor kiezen onze producten te gebruiken kunnen in bijna in elke regio in de wereld worden bediend en er komen regelmatig nieuwe gebieden bij.

Manufactured in the UK
Global Distribution

Onze fabriek en distributiecentrum in het VK

Hoogwaardige productie en efficiënte technologie

Na onze meest recente investering van £ 2,2 miljoen voor het upgraden van onze productie en distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk werken we nu op het hoogst mogelijke efficiëntie niveau haalbaar. In onze productielocatie in Dover wordt nu een tweede productielijn geïnstalleerd om tegemoet te komen aan de steeds groeiende vraag naar Multipanel producten. De nieuwe lijn gaat van start in 2018. Hierdoor zal onze jaarlijkse productiecapaciteit verhogen van 6.500.000 m2 in 2017 naar 10.000.000 m2 volgend jaar. In onze ultramoderne fabriek kunnen we hoogste productiviteit in de industrie bereiken en producten maken met uitzonderlijke precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als aanvulling op de productielijn beschikken wij over een voorraad van circa 6.000 pallets met een toonaangevend mobiel magazijnsysteem. We hebben in Juli 2017 nog onze capaciteit uitgebreid met de bouw van een additioneel distributiecentrum. Het is een locatie met meer dan 4.500 ton aluminium composiet materiaal en we gebruiken de modernste technologie om onze voorraad met enorme efficiëntie te lokaliseren en te verzenden.

Manufactured in the UK
Factory
Zoeken×