Multipanel UK Ltd brengt productie naar het Verenigd Koninkrijk vanuit China

Na achttien maanden voorbereiding en constructie heeft het bedrijf zijn productiefaciliteiten verhuisd van China naar een nieuwe, baanbrekende en snelle productielijn die gebruikmaakt van de meest geavanceerde technologie in de industrie.

Fabriek van Multipanel in Dover

Het investeringsproject van meerdere miljoenen bestaat uit meer dan 10.000 vierkante meter tellende faciliteiten voor opslag, administratie en productie, zodat we elk jaar vijf miljoen vierkante meter aan aluminiumcomposiet panelen kunnen produceren. De locatie zorgt ook voor vijftig nieuwe banen en nieuwe omzet bij lokale ondernemingen.

Dankzij deze verhuizing verbeteren we niet alleen de al uitstekende kwaliteit van de Alupanel®-producten, aangezien we de beste grondstoffen gebruiken van Europese leveranciers. Ook verkorten we de levertijden en kan het bedrijf sneller reageren op eisen van de markt. Behalve kortere levertijden en lagere verzendkosten profiteren klanten ook van stabielere prijzen, omdat valutaschommelingen tot het verleden behoren.

Alupanel

Directeur Andrew Cock zei: "Het Verenigd Koninkrijk staat bekend om de kwaliteit van zijn productie. We zijn dan ook erg trots op deze nieuwe vestiging in Dover. De locatie heeft uitstekende voorzieningen voor transport in het Verenigd Koninkrijk en eenvoudige toegang tot het Europese wegennetwerk: ideaal voor onze wereldwijde distributiebehoeften. Alupanel® is het enige product in zijn klasse dat in het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt. Onze klanten hebben dus toegang tot producten en services met een ongeëvenaarde kwaliteit."

De premium composiet panelen van Alupanel® zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Alle polyethyleen kleuren hebben een garantie van 5 jaar voor interne en externe toepassingen.

Opzet nieuwe fabriek

Over Multipanel UK Ltd

Het bedrijf, dat is opgericht in 2003, produceert en levert aluminiumcomposiet panelen overal ter wereld voor verschillende industrieën, waaronder drukwerk, borden, architectuur en interieurontwerp. Het bedrijf kende al snel een reputatie voor onovertroffen producten tegen betaalbare prijzen en groeide fors: de onderneming was terug te vinden op de 'Sunday Times International Track 200', een lijst met particuliere ondernemingen met de snelst groeiende internationale omzet.

Neem voor meer informatie contact op met:

Paul Mold, Marketing & Business Development Manager, Multipanel UK Ltd

tel 01304 831319 mob 07939 051 903 email paulmold@multipaneluk.co.uk webwww.multipaneluk.co.uk

Dover England Uk
Zoeken×