Het Europese referendum

Wij van Multipanel UK Limited zijn buitengewoon teleurgesteld in de uitkomst. We hebben Europa altijd gezien als een van onze belangrijkste markten. Ondanks deze recente ontwikkelingen blijven we onze samenwerking met Europese partners uitbreiden en versterken.

In de afgelopen jaren is de positie van Multipanel UK Limited in Europa en wereldwijd versterkt dankzij de inzet van onze partners en de aanhoudende investeringen in onze operationele activiteiten. Dit jaar hebben we onze fabriek in Dover verder verbeterd. We hebben bijvoorbeeld een gemotoriseerd systeem met rekken geïnstalleerd waarmee we de capaciteit van ons magazijn vergroten van 3000 tot 4500 pallets. Omdat we een van de toonaangevende en voordeligste producenten van aluminiumcomposiet panelen willen worden, staan er binnenkort nieuwe investeringen op het programma in productie- en opslagcapaciteiten.

We hebben een multicultureel personeelsbestand, productiecapaciteiten op twee continenten, commerciële activiteiten in 60 landen wereldwijd en de mogelijkheid om te handelen in allerlei verschillende valuta: we zijn dus goed voorbereid op een eventuele afname van de vraag op lokale markten. Dankzij onze kwaliteit en stabiliteit kunnen we van Alupanel een sterker merk maken op markten waar we actief zijn. zodat we onze ambitie van duurzame groei en commercieel succes voor Multipanel UK en voor onze partners waar kunnen maken.

Eu Referendum
Zoeken×