Verdere uitbreiding van Multipanel UK

Extra magazijncapaciteiten

We willen onze capaciteiten maximaliseren en hebben het nieuwe magazijn uitgerust met een systeem voor mobiele rekken waarmee we 95% van de ruimte in het magazijn gebruiken. Zo hebben we extra opslag voor 1500 pallets met Alupanel®-producten. De Britse vestiging biedt nu onderdak aan 4500 pallets. We hebben inmiddels bijna € 14 miljoen euro aan eindproducten op voorraad. Dat is de grootste voorraad van aluminiumcomposiet panelen die meteen leverbaar is. We vullen de voorraad in ons bestaande magazijn aan tot bijna € 20 miljoen euro. Zo kunnen we onze levering nog verder verbeteren en onze klanten helpen met het verhogen van hun omzet.

Kwantiteit én kwaliteit

De lancering van onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk twee jaar geleden heeft de vraag een enorme impuls gegeven. Niet alleen hebben klanten steeds meer panelen nodig, ook de kwaliteit vinden ze steeds belangrijker: veeleisende klanten op vijf continenten zijn altijd op zoek naar de meest gladde en vlakke panelen. Omdat we genoeg voorraad willen hebben van de kwaliteitsproducten die onze klanten nodig hebben, investeren we nog eens € 2,6 miljoen euro in onze productielijn. We willen de prestaties en snelheid verbeteren tot aan 12 lineaire meter per minuut door nieuwe technologie toe te voegen. Zo kunnen we per jaar 6 miljoen vierkant meter produceren op een enkele productielijn.

Dankzij de eindeloze inzet van het Multipanel-team en de trouwe support van onze distributeurs versterken we onze positie als marktleider bij de productie van aluminiumcomposiet panelen. De locatie van onze fabriek in Dover heeft uitstekende voorzieningen voor transport in het Verenigd Koninkrijk en eenvoudige toegang tot het Europese wegen- en havennetwerk: ideaal voor onze wereldwijde distributiebehoeften. Alupanel® is het enige product in zijn klasse dat in het Verenigd Koninkrijk wordt gemaakt. Als we onze voorraad vergroten via deze investeringen, hebben onze klanten toegang tot steeds meer producten en services met een ongeëvenaarde kwaliteit en prijs.

We zijn u dankbaar voor uw aanhoudende hulp. We blijven ons inzetten om verder te groeien en een succesvolle relatie met uw bedrijf op te bouwen waarvan beide bedrijven profiteren.

Warehouse
Zoeken×