Gemaakt in Groot-Brittannië

Als enige ACP-fabrikant in het VK zijn we er trots op directe werkgelegenheid en veel nieuwe klanten te bieden aan lokale bedrijven, terwijl we tegelijkertijd unieke productieprocessen en expertise ontwikkelen. We boeken ook vooruitgang met een programma voor de ontwikkeling van nieuwe producten in onze productiefaciliteit aan de zuidkust van Engeland.


John Pearce, Chief Executive van Made in Britain, merkte op: “In onze 40 productgroepen is de sector constructie- en bewegwijzeringmaterialen bij Made in Britain een van de meest innovatieve en efficiënte, die de allerhoogste normen stelt op het gebied van hypermodern ontwerp en superieure afwerking. en duurzaamheid. "

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde fabricage- en logistieke technologie in de branche, zijn we trots op de precisie, stijfheid en vlakheid van elk paneel dat we op voorraad hebben. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen die zorgvuldig uit Europa worden gehaald, evenaren (en overtreffen we vaak) de kwaliteit van elke fabrikant. Dankzij onze Britse engineeringaanpak kunnen we consequent de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt bereiken.

Met de toenemende vraag zowel lokaal als internationaal van klanten die Groot-Brittannië erkennen voor de fabricage van hoogwaardige producten, verwachten we dat het merk made in Britain ons zal helpen om een ​​grotere vraag naar onze producten te genereren, vooral in nieuwe en opkomende markten waar er een sterkere voorkeur is voor Britse producten. merkproducten.

Mib
Zoeken×