Maggie's Yorkshire

Maggie's Centra zijn gebouwd op het terrein van NHS-kankerziekenhuizen en zijn plaatsen met professioneel personeel om gratis praktische, emotionele en sociale steun te bieden aan mensen met kanker en aan hun families en vrienden. Het eerste Maggie's Centre werd in 1996 geopend in Edinburgh en sindsdien is Maggie’s blijven groeien, met 20 centra in grote NHS-kankerziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten en er is een verdere uitbreiding gaande.


Gevestigd op het terrein van St James’s University Hospital, Leeds, is de nieuwste toevoeging in aanbouw en zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden geopend. De site is door het ziekenhuis aan Maggie's geschonken en het centrum wordt gebouwd dankzij donaties en de opbrengst van talrijke fondsenwervende activiteiten.

Maggie's is een liefdadigheidsinstelling die volledig wordt gefinancierd door de vriendelijkheid van donaties waarbij de centra worden gebouwd en op dezelfde basis worden beheerd, dus bij Multipanel UK waren we bijzonder verheugd onze steun te kunnen bieden aan zo'n geweldig project. In combinatie met Pyramid Display Materials en Simple Displays, zijn onze panelen gebruikt voor het oppotten van de site om een ​​aantrekkelijke achtergrond voor de site te bieden, terwijl informatie wordt gecommuniceerd over het project en de onschatbare diensten die het centrum zal bieden. Maggies was buitengewoon tevreden met het hamsteren en omschreef het resultaat als "... fantastisch! Zo kleurrijk en levendig en gewoon mooi!


Find out more about the great services provided by Maggie's Centres


Img 3062
Zoeken×