Nieuwe warehousing in Polen voor snellere leveringen in Oost-Europa

Door onze producten gemakkelijker beschikbaar te maken en onze proactieve verkoopactiviteiten te vergroten, kunnen we onze activiteiten uitbreiden door nieuwe markten te ontwikkelen en nieuwe eindgebruikers terug te leiden naar ons netwerk van lokale distributiepartners.

Benjamin Wozniak-Baron, verkoopdirecteur voor Oost-Europa, zei: “De behoefte aan deze nieuwe opslagfaciliteiten werd voornamelijk gedreven door de constante groei van de vraag naar onze aluminium composietpanelen en we onderzoeken al andere locaties in Zuidoost-Europa die we zal spoedig bevestigen. We hebben de productie in onze fabriek in het VK aanzienlijk verhoogd en deze nieuwe magazijnfaciliteiten op belangrijke strategische locaties zullen niet alleen de voorraad die we ter plaatse hebben aanvullen, maar zullen ook de flexibiliteit van onze distributiemogelijkheden verbeteren, waardoor we de groeiende klantbehoeften kunnen ondersteunen veel sneller en efficiënter. "

Sinds de opening van onze Britse fabriek slechts vijf jaar geleden, heeft de niet-aflatende groei van de vraag geleid tot aanzienlijke aanvullende investeringen, waaronder de installatie van een tweede productielijn en een verhoging van de capaciteit van ons distributiecentrum met 50%. Onze voortdurende evolutie heeft niet alleen geholpen om de kwaliteit en waarde van onze producten te verhogen, maar heeft ook gezorgd voor een aanzienlijke groei van het aantal mogelijkheden voor mensen om ons enthousiaste en toegewijde team te versterken.

We doen ook grote investeringen om de milieu-impact van onze toenemende productiviteit te verminderen. Momenteel in aanbouw naast onze Britse fabriek, bouwen we ons eigen recyclingcentrum waar geschikt plastic zal worden gerecycled om onze toeleveringsketen aan te vullen met een duurzamere bron van grondstoffen.

Img 0575 2
Zoeken×