ALUPANEL FR - De nieuwe generatie brandwerende plaat

De exponentiële focus op het minimaliseren van het risico op brand, vooral in openbare ruimtes zoals transportknooppunten, ziekenhuizen en scholen, maakt het absoluut noodzakelijk dat de juiste kwaliteit voor brandvertragend materiaal wordt gebruikt. Om de ideale oplossing te bieden, heeft Multipanel UK zojuist AlupanelFR gelanceerd, een nieuw brandwerend aluminium composiet paneel dat, dankzij het revolutionaire kernmateriaal, verschillende voordelen biedt ten opzichte van gelijkaardige producten die al op de markt zijn.

AlupanelFR, vervaardigd in onze fabriek in het Verenigd Koninkrijk, is een hoogwaardig paneel met een speciaal samengesteld kernmateriaal, ontworpen om verbeterde brandwerendheid te bieden met behoud van uitzonderlijke fabricage-eigenschappen en uitstekende hechtsterkte. Het is aanzienlijk lichter dan andere brandwerende panelen, waardoor het veel gemakkelijker te vervoeren, hanteren en installeren is en we zijn enorm enthousiast over de kwaliteiten die dit nieuwe paneel onze klanten kan bieden. Terwijl de uitstekende stijfheid van het paneel behouden blijft, heeft het nieuwe kernmateriaal uitstekende resultaten behaald in buigproeven en deze combinatie van sterkte en flexibiliteit is geweldig nieuws voor signmakers en andere fabrikanten, omdat AlupanelFR heel gemakkelijk kan worden gerold, gevouwen en gevormd. Het machinaal bewerkt ook uitzonderlijk goed en veroorzaakt minder slijtage aan de snijgereedschappen, waardoor de fabrikant zowel tijd als geld bespaart!

AlupanelFR is gemaakt volgens dezelfde hoge normen als de andere producten in het Alupanel-assortiment en heeft een brandreactieclassificatie van B-s1, d0, wat belangrijk is, zonder het gebruik van giftige gehalogeneerde brandvertragers. Het is geschikt voor een enorme verscheidenheid aan toepassingen, vooral in omgevingen waar een betere brandclassificatie vereist is, bijvoorbeeld binnenbekleding en bewegwijzering in openbare gebouwen zoals luchthavens, ziekenhuizen en winkelcentra, evenals de bouw van tentoonstellingen en winkels.

Alupanel Fr Insta
Zoeken×