COVID 19

Gezien de verspreiding van het COVID-19-coronavirus en de waarschijnlijke ontwikkeling ervan, willen we u erop wijzen dat we bij Multipanel UK een aantal voorzorgsmaatregelen hebben genomen om ervoor te zorgen dat onze productie, verkoop, voorraad en klantenservice soepel blijven verlopen. Al deze voorzorgsmaatregelen zijn bedoeld om de kwaliteit van onze diensten en de naleving van het noodplan van onze bedrijfsstappen te waarborgen. Multipanel zal normaal blijven werken en streeft er dagelijks naar om de continuïteit van onze dienstverlening te verzekeren.

Daarnaast heeft Multipanel, in overeenstemming met de aanbevelingen van de verantwoordelijke gezondheidsautoriteiten, ook maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. We hebben nieuwe gedragsregels voor hygiëne ingevoerd, waaronder het verstrekken van alcoholgels en desinfectiemiddel op alle werkplekken en er zijn aanvullende regelingen getroffen om persoonlijke ontmoetingen en zakenreizen op zowel nationaal als internationaal niveau te beperken.

Uiteraard beantwoorden wij graag al uw verdere vragen. Als u meer informatie nodig heeft, bel dan uw verkoopmanager of neem rechtstreeks contact met ons op via onze website of per e-mail, enquiries@multipaneluk.co.uk.

0304 N13 Covid 19 Coronavirus Graphic Generic File
Zoeken×