Meer investeringen voor uitbreiding op onze site in Dover

Met een toenemende vraag naar ons groeiende assortiment hebben we onlangs nog eens 4 hectare grond aangekocht in de buurt van ons huidige distributiecentrum. Op een deel van dit land hebben we twee gebouwen opgetrokken van 70 meter lang x 18 meter om extra opslagcapaciteit te bieden voor afgewerkte goederen en grondstoffen. Nu voltooid, zullen we het komende weekend (11 & 12 juli 2020) beginnen met het vullen van deze gebouwen.

We hebben in dit gebied ook een tweede laadperron voor containers geïntroduceerd waarmee we de stroom exportcontainers kunnen vergroten zonder de behandeling van inkomende grondstoffen te beïnvloeden. Dit zal een positief effect hebben op de verzendtijden naar onze klanten, terwijl een efficiënte stroom van grondstoffen voor onze productieactiviteiten behouden blijft.

Deze extra faciliteiten zullen ons helpen ervoor te zorgen dat we een constante toevoer van materialen en producten op de juiste locaties hebben, klaar voor verzending op korte termijn, waardoor we beter in staat zijn om snel en efficiënt te reageren op de veranderende behoeften van onze klanten.

4
Zoeken×