Elke wolk heeft een zilveren rand!

Creative DSigns in Ontario, Canada, hebben ons verteld hoe een gebruiker van Alupanel een enorm verschil voor hen maakte tijdens de pandemie-vertraging. Junior Benoit van het bedrijf vertelde ons: "Toen Covid-19 toesloeg en ons bedrijf als niet-essentieel werd beschouwd, wisten we niet zeker hoe we zouden worden beïnvloed en hoe we het financieel zouden redden. Op onze eerste dag dat we thuis werkten, hadden we een telefoontje van de lokale goudmijn die zei dat ze een scheidingseenheid moesten maken om de arbeiders te scheiden wanneer ze samen ondergronds in de kooi reisden. Ze vroegen of ik plexiglas had en ik reageerde met betreurenswaardig nee, maar ik heb iets dat zal doen de baan - Alupanel. De mijnbeheerder reageerde met een "Gefeliciteerd, je bent essentieel! Zou je ze voor ons willen bouwen?"

Junior vervolgde: "De voetafdruk van de kooi is slechts 4'x6 'en kan niet worden gewijzigd zonder tekeningen van ingenieurs en goedkeuringen van de overheid, waar geen tijd voor was. De eenheid moest vrijstaand zijn, maar toch licht van gewicht. Alupanel deed het echt en hield de productie in beweging bij de plaatselijke mijn. "

Van wanhoop tot vreugde, de veelzijdigheid van Alupanel in combinatie met Junior's snelle denkwijze veranderde een sombere kijk in een geweldige nieuwe kans die tot nog meer zaken heeft geleid. Dit project leidde tot een reeks vergelijkbare plannen plus een split-unit om meer mannen in de kooi mogelijk te maken en ze gebruikten 6 mm Alupanel om een ​​scheidingswand voor het bureau te creëren waar ze geen sociale afstand konden bewaren.

Dus, met ons enorme assortiment gemakkelijk te reinigen kleuren en afwerkingen, is Alupanel de perfecte keuze voor veel projecten op het gebied van sociale afstanden en kan het zowel stand-alone worden gebruikt als in combinatie met doorzichtig plastic waar zichtbaarheid vereist is. Zoals we al zeggen, een veelvoud aan toepassingen!

Mine elevator 1500x1000
Zoeken×